donderdag 18 juni, 2020

Donderdag 18 juni 14:30

Dit is Spencer, de kat van Harold en Marjolein.

Veel leesplezier en liefs,

Fem

Spencer

Dit is Spencer, de kat van mijn vriendin en mij.

Spencer
Spencer is de kat van Marjolein, en toen Marjolein bij me kwam wonen, MOEST Spencer mee.
Een paar jaar geleden hebben Marjolein en haar toenmalige huisgenote, Spencer opgehaald in het asiel. Daar werd gewaarschuwd voor spencer, ze was op straat gevonden met haar kittens, was helemaal verwilderd en alle kittens waren ondertussen opgehaald, maar niemand wilde Spencer want ze was vals, blies naar iedereen en krabde wat ze krabben kon.

Ze zijn toch de uitdaging aangegaan en hebben Spencer meegenomen. De eerste maanden heeft Spencer alleen maar blazend in een hoekje gezeten, niemand kon in de buurt komen. Om haar te laten wennen aan mensen en aanraking, moest Marjolein haar proberen te aaien met een hele lange kwast. Je raadt het al, die kwast had geen lang leven.
Maar de aanhoudster wint en langzaam aan werd spencer toegankelijker en kon ze geaaid worden. Maar dat was ook het enige, ze kwam niet op schoot en optillen of iets dergelijks werd direct bestraft door een uithaal met de nagels.

Nu wonen de dames al een tijdje bij mij en Spencer werd steeds toegankelijker en nu sinds de Corona uitbraak, toen Marjolein thuis les moest geven gebeurde er iets bijzonders... Spencer kwam opeens op schoot liggen! En nu, een paar weken verder, doet ze niet anders dan op schoot liggen. Ze zit eigenlijk al bij je op schoot voordat je zit. haha
Gelukkig is ze heel erg klein, het zou wat zijn als ze het formaat van Jose haar honden zou hebben ;)

 

Terug naar het overzicht