woensdag 17 juni, 2020

Woensdag 17 juni 14:30

Monique stelt hier haar katten voor!
Liefs,
Fem

Spooky en Skippy

Dit zijn spooky 9 jaarde donkere en skippy de rood/witte 7jaar.  Dat zijn mijn schatten. Spooky is gek op haar muizen en speelt er op los door het hele huis.ook vind ze het fijn om in een doos te liggen/spelen. Als ik stofzuig en haar doos optil denkt ze dat hij weg gaat en springt er in. Maar ook lekker lui op mijn schoot of de stoel vind ze ook lekker. Ze is een echte knuffellaar.  Als ik niet Goed in mijn vel zit of verdrietig ben komt ze mij troosten. Ik word dan verwend met blikjes op mijn wang en oog.

 

Skippy is totaal anders. Ze kan heerlijk spelen met een haarelestiekje van mij. Dan vliegt ze de kamer door. En komt op haar beurt af en toe op mijn linker schouder/borst liggen voor een heerlijke knuffel. Ze ligt vaak lekker op bed en vind het leuk als ik met de zwiffer onder de deur door kom. Dan probeerd ze het te pakken.

 

1 nadeel zit er aan deze twee draken en dat is dat ze elkaar geregeld in de haren vallen. Dit komt omdat skippy wat dominant is. Maar de feliway friends helpt goed.

Terug naar het overzicht