zondag 14 juni, 2020

Zondag 14 juni 16:30

Zwarte rijst vind ik erg lekker, heb jij er wel eens mee gekookt?
Liefs Fem

DIT HEB JE NODIG

  • 200 g zwarte rijst
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 400 g lychees
  • 1 avocado
  • 1 handje munt
  • 1 handje gezouten cashewnoten + extra

 

EN ZO DOE JE HET

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer de kabeljauwfilets zodat ze minder dik zijn en snijd ze vervolgens in stukjes.
  3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilets in een paar minuten aan beide kanten gaar.
  4. Snijd de lychees en de avocado in kleine stukjes. Hak de munt en de cashewnoten fijn. Meng dit goed door elkaar.
  5. Giet de rijst af en schep de helft ervan in een kookring op een bordje. Verdeel de helft van de salsa erover en maak het taartje af met een paar stukjes kabeljauwfilet.
  6. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten en maak de taartjes af met wat extra fijngehakte cashewnoten.

TIP: Heb je geen kookring? Serveer ze in een breed glas, ziet er ook heel fancy uit!”

Terug naar het overzicht