Eiwraps
donderdag 11 juni, 2020
Donderdag 11 juni 16:30
Eiwraps
DIT HEB JE NODIG:
- 5 eieren
- 1 halve courgette
- 2 handjes bieslook
- 2 handjes peterselie
- 1 hand baby romaine sla
- 200 g cottage cheese
EN ZO DOE JE HET
- Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk de helft van het mengsel in de pan. Bak zo'n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
- Snijd ondertussen de courgette in plakken, besprenkel met olie, peper en zout en bak ze aan beide kanten in een grillpan totdat ze goudbruine strepen hebben.
- Snijd ondertussen de bieslook en de peterselie fijn en snijd de baby romaine sla in reepjes.
- Meng de bieslook en de peterselie met de cottage cheese en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de gegrilde courgette en de baby romaine sla over de eiwraps en maak af met een flinke lepel van de gezonde kruidenkaas. Rol op en snijd de helft. Enjoy!
Tip: Deze wraps zijn ook heel goed mee te nemen als (koude) lunch!