zondag 07 juni, 2020

Zondag 7 juni 16:30

Ork, ork, ork, soep eet je met een...?

Eet smakelijk!
Liefs,

Fem

Ingrediënten:

  • 300 g gerookte spekreepjes
  • 1 kippenbouillontablet
  • 1 liter heet water
  • 4 el pindakaas naturel
  • 600 g wokgroente Chinees

 

Bereiding:

  1. Verhit een braadpan zonder olie of boter en bak hierin de gerookte spekreepjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg het water en de bouillontablet toe.
  2. Roer de pindakaas los met een scheutje heet water en voeg toe aan de bouillon.
  3. Breng aan de kook, voeg de wokgroente toe en laat 8 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.
  4. Verdeel de soep over de kommen en serveer.
Terug naar het overzicht