zaterdag 06 juni, 2020

Zaterdag 6 juni 16:30

Weet je nog, die barbecue waar ik het over had? Daar kan deze salade heerlijk bij!
Heb jij nou een leuk recept voor de barbecue, ontbijt, diner, smoothie, ijs, belegd broodje... Stuu rme een mailtje op fem@fermwerk.nl!

Liefs,

Fem

Benodigdheden:

  • 1 el milde olijfolie
  • 400 g diepvries broccolirijst
  • 250 g cherrytomaten
  • 7½ g verse platte peterselie
  • 180 g gegrilde artisjok in olie
  • 50 g AH Biologische koelverse Griekse kalamon-olijven
  • 75 g AH Biologisch feta

 

Bereiding:

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de broccolirijst met peper en eventueel zout 6 min. op middelhoog vuur.
  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de peterselie fijn. Laat de artisjokken uitlekken.
  3. Meng de peterselie, tomaten, artisjok en olijven door de rijst. Verkruimel de feta erover en serveer.

 

Variatietip:

Liever geen artisjok? Vervang deze dan door in reepjes gesneden gegrilde paprika (potje 295 g).

Terug naar het overzicht