dinsdag 02 juni, 2020

Dinsdag 2 juni 16:30

Oeh, hier hou ik wel van, Roti!
Wat eet jij het liefste, Hollandse pot, of exotisch?
Liefs,

Fem

 

Heerlijke Roti!

Benodigdheden:

  • Verspakket van de Jumbo;
  • Kipdijenfilet 350 gr.;
  • Roti bladen/wraps;

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd uiteinde van de sperzieboontjes en halveer deze. Kook ze in 5 minuten beetgaar.
  2. Doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de kip goudbruin. Voeg daarna de uien en knoflook toe en bak deze kort even mee.
  3. Snijd ondertussen de tomaten en (zoete) aardappels in blokjes.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en fruit deze.
  5. Daarna mogen de tomatenblokjes, roti kruiden, sperziebonen, het laurierblad, 200 ml water en het bouillonblokje toe.
  6. Laat dit kort even mee garen. Daarna mogen de aardappelblokjes erbij. Laat dit geheel ongeveer 12 minuten gaar stomen.
  7. Verwarm de rotibladen in een koekenpan of magnetron. En beleg ze naar eigen smaak!
  8. Ik heb nog lekker geraspte kaas toegevoegd. Smakelijk eten!
Terug naar het overzicht