maandag 18 mei, 2020

Maandag 18 mei 16:30

 Asperges met ham en ei

 

Wat heb je nodig:

  •  Een pond asperges
  • 1 bakje hamreepjes
  • 2 a 3 eieren
  • 1 zakje aspergesaus

 

Bereiding:

  1. Schil de asperges en snijd ze door de helft en maak dunne reepjes van een helft (of gewoon zoals je ze het lekkerst vind). Voeg wat zout toe en kook ze gaar.
  2. Kook ook de eieren 8 a 10 minuten. Als de asperges goed gaar zijn neem ik een deel van dat vocht en maak er met het zakje saus een lekker sausje van.
  3. Snijd de gekookte en gepelde eieren in blokjes op je bord. Strooi hier wat hamreepjes overheen.
  4. Giet de asperges af en leg de asperges over de ei en hamreepjes.
  5. Ondertussen is het sausje op dikte wat je lekker vind en giet de saus er overheen. Meng het geheel wat door elkaar en eten maar.

Eet smakelijk!

Liefs,

Fem

Terug naar het overzicht