zaterdag 09 mei, 2020

Zaterdag 9 mei 16:30

Dit recept kregen we doorgestuurd van Thea, erg leuk!
Heb jij een leuk, of lekker recept of kookvideo, het mag ook van een tosti zijn, mail het dan door! 
Fem@fermwerk.nl

Eet smakelijk en liefs,

Fem

Snelle kabeljauwschotel met kaas en dille

 Ingrediënten:

  • Vier stukken kabeljauw (diepvries)
  • Drie grote eieren of vier kleine
  • 200 gram geraspte oude kaas
  • Verse dille
  • Stokbrood (afbak)
  • Kruidenboter
  • Sla
  • Tomaat

 

Bereiden:

Trek de ontdooide kabeljauw uit elkaar en leg dit in een ovenschaal. Klop de eieren in een kom en meng dit met de helft van de kaas en de dille. Doe het mengsel op de vis en strooi de rest van de kaas eroverheen. Bak dit 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. De laatste 10 minuten leg de het stokbrood erbij in de oven.

Serveren met stokbrood en kruidenboter en een groene salade met tomaat.

Terug naar het overzicht